Ostoskori

Laadukkaita urheiluvälineitä edullisesti

Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Nämä ovat Kirjotasku Oy yleiset voimassa olevat toimitusehdot – alkaen 1.1.2020

TILAUKSET JA MAKSAMINEN

Asiakkaan antamat tiedot pidetään luottamuksellisena, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tilausvahvistus toimitetaan automaattisesti tilatessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttavat Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Tilaus astuu voimaan vasta kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.

TOIMITUKSET

Toimitusaika on toimitustavasta rippuen yleensä 3-6 arkipäivää. Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset käsitellään viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Kun tuote on lähetetty, saat sähköpostiisi vahvistuksen joka sisältää seurantanumeron.

Toimitusmaksu saattaa vaihdella tilauksen koon ja valitun toimitustavan mukaan, voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla. Tarjoamme useita toimitusvahtoehtoja niin noutopaketteihin kuin kotiinkuljetuksiinkin. Yhteistyökumppaneinamme ovat Posti ja Matkahuolto.  

Tuotevalikoimamme ja hinnastomme ovat kokonaisuudessaan nähtävissä verkkokaupassamme. Varaamme oikeuden myynnin rajoittamiseen tai toimitusajan pidentymiseen esim. tuotteen tilapäisten loppumisen tai saatavuuden vuoksi.

TAKUU

Tuotteiden takuu vaihtelee tuotekohtaisesti ja se on mainittu tuotetiedoissa.

Toimitusvahvistus toimii kuittina ja lähetyksen mukana oleva vahvistus toimivat kuitteina.

Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä 7 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta alla olevaan sähköpostiin.


Pakettia noudettaessa on syytä tarkistaa sen kunto luovuttajan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, tee noutopisteellä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme 

Tuotteiden takuuhuollon käytännöt vaihtelevat ja asiasta tulee sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa. Normaali huoltoaika on 2-4 viikkoa. Tuotteen rikkoutuessa ota viasta kuva tai lyhyt video sekä kuva tuotteen sarjanumerosta. Voit lähettää nämä (tai linkin kuviin) meille sähköpostitse.


TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTUKSET

Verkkokauppasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, jotta ne voidaan myydä uudestaan. Mikäli tuotetta on käytetty tai alkuperäispakkaus on vahingoittunut, palautusta ei hyväksytä. Tällaisissa tapauksissa lähetämme tuotteen/tuotteet takaisin sinulle ja joudumme myös veloittamaan sinulta rahtikustannukset. Mikäli verkkokaupasta tilattu tuote toimitetaan sellaisessa pakkauksessa, ettei sinulla ole mahdollisuutta avata pakettia vahingoittamatta sitä, sinulla on kuluttajana oikeus avata paketti ja tarkastaa tuotteesi ilman, että palautusoikeus menetetään. Tämä ei kuitenkaan koske esim. hygieniatuotteita.

Palautuksen mukaan tulee laittaa myös mahdolliset tuotelahjat tai kaupanpäälliset. Tuotelahjat ja kaupanpäälliset tulevat olla uutta vastaavassa kunnossa. Mikäli kunto ei vastaa uutta, pidätämme oikeuden vähentää asiakkaalle palautettavasta hyvityksestä arvonalennuksen.

Palautus on ilmaista ja saat ohjeet palautusta varten asiakaspalvelustamme. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksen, teemme hyvityksen samalle maksutavalle jolla tilaus on alunperin maksettu noin 5 arkipäivän kuluessa.

Ota aina palautuksen yhteydessä yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai soittamalla alla olevaan numeroon.


Kirjotasku Oy

1620128-8

asiakaspalvelu.kirjotasku@gmail.com

p.020 730 4521