Ostoskori

Laadukkaita urheiluvälineitä edullisesti

Palautusohjeet

Kun haluat palauttaa tuotteita, pyydäthän palautusohjeet:

asiakaspalvelu.kirjotasku@gmail.com


Palautusohjeet:

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Kaikilla Kirjotasku Oy:n verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.


Mitä palautusoikeus koskee?

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia (uuden veroisia). Kaikki tuotteeseen liittyvät osat tulee liittää paketin mukaan.  


Miten tuotteen palautus tai vaihto tehdään käytännössä?

Voit palauttaa tuotteen 14 vuorokauden ajan asiakaspalautuksena Postiin tai Matkahuoltoon, riippuen alkuperäisestä toimitustavasta.

Pyydä tarkemmat palautusohjeet: asiakaspalvelu.kirjotasku@gmail.com


Noutamattoman, ehjän, toimivan ja/tai virheettömän tuotteen palautuksesta voidaan periä aiheutuneet logistiikkakulut, jotka vaihtelevat tuotteen koon, painon ja toimituspaikkakunnan mukaan.


Kauniskoti ei vastaanota postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Palautusoikeuden käyttämisen edellytyksenä on, että tuotteessa ei ole käytön jälkiä eikä kulumaa tai hajuja. Kauniskoti hyvittää palautettujen tuotteiden arvon 7 vuorokauden kuluessa, kun verkkokauppa on vastaanottanut myyntikuntoisen tuotepalautuksen. Asiakkaalle palautettava maksu suoritetaan samalla maksutavalla, jota tilauksella on käytetty. Jos tuotteet on tilattu laskulla tai osamaksulla, saapuvan laskun voi hävittää. Osapalautuksissa Asiakkaalle lähetetään uusi lasku josta on vähennetty palautetun tuotteen hinta.

Jos tuote ei ole myyntikuntoinen, mutta tuote halutaan palauttaa, voidaan lisäksi periä tuotteen arvon alentumisesta aiheutuvat kulut; nämä arvioidaan aina tapauskohtaisesti.


PAKKAA PALAUTETTAVA TUOTE SEKÄ TUOTTEEN OMA MYYNTIPAKKAUS PALAUTUSTA VARTEN.  (Kirjotasku Oy:n verkkokaupan pakkauslaatikkoon, jossa lähetys sinulle saapui, pahviin tai muuhun pakkausmateriaaliin). Pelkkä tuotteen oma myyntipakkaus ei riitä. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla.